Hygienprodukter för restaurang

Två kockar i ett kök

Hygien på restaurangen

När kraven på hygien är höga

Inom restaurangbranschen är det viktigt att kunna vara flexibel mellan olika stationer utan att tumma på handhygienen. Hantering av varor, kassa, disk och livsmedel kräver ett mångsidigt hudvårdssystem där livsmedelssäkerheten står i centrum. Det handlar bland annat om att förhindra att mikroorganismer från pengahantering förs över till livsmedel. Men också om att kunna tvätta bort envisa fetter som fastnat på händerna vid matlagning. När kraven på hygien är höga och man behöver tvätta ofta skapar det påfrestningar på huden. Sterisols produkter är framtagna för att samverka och tillsammans utgöra ett hållbart hudvårdssystem som främjar arbetsmiljön. Produkterna skyddar, rengör och återställer huden, -det är det vi kallar Skin Care at Work.

Kockar i restaurangkök

Våra produkter

Skyddar, rengör och återställer huden

Sterisol System bygger på kollapsande påsar som är så hygieniska att det inte behövs något konserveringsmedel. Eftersom påsarna kräver betydligt mindre plast än flaskor minimerar vi användandet av onödiga plaster, eftersom miljön är så viktig för oss. Inom restaurang rekommenderar vi den flytande tvålen ÄKTA som har en dokumenterad effekt och är godkänd enligt EN1499.

Vi erbjuder också handdesinfektion med återfuktande egenskaper och Sterisol SUPER Handrent som innehåller friktionsmedel. Med vårt sortiment av hudkrämer kan du också vårda och skydda din hud mot påfrestningar.

Tvätta händerna i en diskho