Experten inom effektiv hudvård på jobbet

En person tvättar sina händer i ett kök

Hudvård som gör jobbet – för människor, miljö och ekonomi

Sterisol grundades med visionen att skapa hållbar hudvård för människor på arbetsplatsen, med produkter som samtidigt har minimal påverkan på miljön. Vi kallar det Skin Care at Work, och det är fortfarande kärnan i det vi gör, med fokus på branscher där kraven är höga på hygienprodukter och hudvård som effektivt rengör, vårdar och återfuktar huden. Allt för att medarbetarna ska kunna göra sitt jobb dag efter dag, med en hud som mår bra och håller för ett helt yrkesliv.

Kirurger tvättar sina händer inför operation

Professionell hudvård för varje arbetsmiljö

Vi riktar oss främst mot branscher där medarbetarnas hud utsätts för stora påfrestningar, som inom industri, hälso- och sjukvård, livsmedel, simhallar och restauranger. Jobb som kräver att man tvättar sig många gånger per dag, med tvål eller handsprit. Inom hälso- och sjukvård är kraven på hygien höga, till och med livsavgörande. I verksamheter som gruvor eller fabriker handlar det istället om smuts som kan vara svår att få bort. Därför erbjuder vi produkter och lösningar som är särskilt anpassade för de specifika behoven och kraven i varje bransch.

Kockar förbereder mat

Lösningar gjorda för alla behov och miljöer

Eftersom alla arbetsplatser och verksamheter är olika erbjuder vi både stationära och mobila system som gör att våra produkter alltid kan finnas nära användaren. Med ett brett sortiment av hudvårdsprodukter som tvål, handsprit, handdesinfektion och hudkräm, samt olika storlekar på dispensrar, flaskor och dunkar, bidrar vi till bättre hälsa både på och utanför jobbet.

Smörja in armbågen

Före vår tid redan 1977

Ända sedan 1977 har Sterisol stått för hudvårdsprodukter som är praktiska och effektiva samtidigt som de är skonsamma mot miljön och minimerar svinn. Det tydligaste exemplet är vår unika dispenserlösning där påsen kan tömmas till 99% – en lösning som gör att vi kan erbjuda helt konserveringsmedelsfria produkter. Med över 40 års erfarenhet och kunskap inom hudvård, tvål och handsprit på arbetsplatser är vår mission fortfarande densamma: Att skapa värden för både kunder och användare genom högkvalitativa produkter och maximal hållbarhet för miljö, människor och ekonomi.

Mekaniker poserar framför kameran