Hudvård för industrier och tillverkning

Små glasflaskor i ett labratorium

Skonsam

Tuff mot smuts, snäll mot huden

Industrin är en bransch med stora påfrestningar för huden. Här finns också ett stort behov av tvätt och rengöring. Beroende på vilken grad av smuts som förekommer i ditt arbete, kan du behöva tvätta olika ofta och noga. Med smuts och många tvättar kommer ett stort behov av att skydda och återfukta händerna för att de ska hålla ett helt arbetsliv. Vilket hudvårdssytem man väljer att använda på en arbetsplats handlar alltså om arbetsmiljö. Sterisol har över 40 års erfarenhet av att leverera hudvård till industrier. I sortimentet finns allt från flytande tvål för lättare smuts, till ORIGINAL Hand Cleanser, och SUPER Hand Cleanser med friktionsmedel för de tuffa jobben. Sterisol erbjuder alltid effektivitet utan att torka ut händerna. Med hudcremen Luphenil, en två-i-en-produkt som både skyddar och vårdar, får din hud både ett skydd mot yttre påfrestningar och en mjukt vårdande återfettning.

En mekaniker i blåa arbetskläder och gul skyddshjälm

Vår industry story

Läs Sterisol Industry Story!

Ett kundcase späckat med erfarenheter från gruv och metallindustrin.

Tvätta händerna på en byggarbetsplats

Hållbarhet

En del av vår affärsidé

Sterisol System är en unik förpackningslösning som använder lufttäta påsar istället för flaskor. Det gör att vi kan erbjuda de flesta av våra produkter konserveringemedelsfria, men också att vi kan hjälpa våra kunder minimera sin plastförbrukning. Eftersom våra påsar är mycket hållbara och tunna kan man sänka sin konsumtion av plast med upp till 80%. De flesta av våra produkter är också miljömärkta med Svanen.

En älv rinner igenom ett vackert landskap

Service och underhåll

Tack vare Sterisol System och våra funktionella dispensrar kan vi skapa värde för våra industrikunder. Dispensrarna kan användas med alla olika refillprodukter av samma format, och man kan snabbt se vilken som sitter i då fronten är transparent. Det gör också att tiden för underhåll minskar -man behöver inte öppna dispensern för att se om påsen behöver bytas! Vi erbjuder anpassade lösningar för våra industrikunder och med över 40 års erfarenhet och en personlig service, sätter vi vår prägel.