Nyheter

En tangent med texten News på
En person tvättar händerna

Så här tvättar du bort svår smuts från händerna och undviker hudirritation - De bästa tipsen från våra experter

2024-01-24

Effektiva tips för att tvätta bort svår smuts från händerna utan att irritera huden. Lär dig undvika hudirritation genom frekvent tvättning och få ut maximal effekt av din handrengöringsprodukt. Följ vår steg-för-steg-guide för att bli helt ren utan att slita på huden. Ladda ner vår enkla instruktion för att följa dessa steg

Packningsmaterial

Nu minimerar vi förpacknings- och monteringsmaterialet ännu mer

2023-09-25

Sedan vår start 1977 har vi på Sterisol alltid jobbat för att strömlinjeforma våra förpackningslösningar och erbjuda en så hållbar design som möjligt. Det ligger vår natur! Vi jobbar även kontinuerligt för att förbättra våra produkter samt att de ska bli ännu mer hållbara för människa, miljö och verksamhet. Vi vill att man som kund ska kunna använda våra framgångar som sina egna.

Silver i EcoVadis

Sterisol har mottagit Silver i EcoVadis Sustainability Rating

2023-09-11

Sterisol har mottagit Silver i EcoVadis Sustainability Rating, och utlåtandet har visat att vi tillhör den 90:de percentilen inom vår kategori. Därmed är vi en del av de 10% som har högst rankning. Vi är glada över resultatet men vi jobbar fortsatt målmedvetet för att bli ännu mer hållbara!

Fadi Abdo

Fadi Abdo – Ny Key Account Manager på Sterisol

2023-09-05

I slutet av augusti kunde vi välkomna Fadi Abdo tillbaka till vårt försäljningsteam, som ny Key Account Manager för Sverige och Danmark. Fadi har tidigare jobbat som säljare på Sterisol och har en djupgående kunskap om branscherna och kundbehoven kring hygien och hudvård.

En dispenser med handtvål

Så monterar du och byter refill i Sterisols klassiska 0,7l dispenser - se instruktionsvideon!

2023-06-07

Med Sterisol Systems klassiska dispenser på 0,7l är bytet av refillpåse enkelt och smidigt för alla ändamål - oavsett om det är till tvål, handdesinfektion, hudkräm, duschtvål eller industritvål. Titta på vår instruktionsvideo och upptäck hur enkelt det faktiskt är att montera och byta refillpåsarna. Njut av en bekymmersfri användning av din Sterisol dispenser medan du fortsätter att göra din del för att ta hand om vår planet.

Produktion av tvål i Sterisols fabrik

Följ med bakom kulisserna på Sterisol Systems unika produktion i Vadstena

2023-06-07

Följ med bakom kulisserna på Sterisols unika produktion i Vadstena och upptäck vårt innovativa tillvägagångssätt för att skapa naturligt hållbara produkter. Vår senaste video visar hur vi använder höga temperaturer för att ge naturligt hållbara produkter utan några konserveringsmedel. Vi är stolta över vårt hållbara tillvägagångssätt och vi vill visa hur vi minimera vår påverkan på miljön. Se videon nu för en fascinerande inblick i en svensk, hållbar produktion av hudvård!

En glad kvinna i vit rock på en fabrik

Professionella och miljömedvetna hudvårds- och hygienlösningar för din verksamhet - välkommen till vår värld av expertis!

2023-06-07

Med experterfarenhet inom hudvårdsbranschen sedan 1977 är vi kända för att leverera professionella och hållbara lösningar för hudvård och hygien på arbetsplatser. Vi är stolta över att skydda både människor och miljö samtidigt som vi säkerställer en rent och tryggt arbetsliv. Se vår företagsvideo och låt oss bli din pålitliga partner i hudvårds- och hygienbehoven för din verksamhet!

En svart dispenser monterad på en vit kaklad vägg

Så här enkelt byter du refill i Sterisol Ecolinedispenser - se instruktionsvideon!

2023-06-07

Förenkla din vardag med Sterisol Ecolinedispenser 0,375l – Så här enkelt monterar du och byter refill för tvål, handsprit, hudkräm och duschtvål! Titta på vår instruktionsvideo och upptäck hur enkelt det faktiskt är!

En dispenser med handsprit

Montera och byt refillpåse i Sterisol System 2,5l - Titta på vår instruktionsvideo

2023-06-07

Med Sterisol Systems robusta 2,5l dispenser har du alltid gott om tvål eller duschtvål till hands. Bytet av refillpåsen har aldrig varit enklare - oavsett om det är till industritvål eller annat ändamål. Titta på vår instruktionsvideo och upptäck hur smidigt och enkelt det faktiskt är att montera dispensern och byta refillpåse i denna hållare. För en bekväm och hållbar användning av Sterisol Systems dispenser på er arbetsplats.

Kartong riven i två delar

Nu genomför vi en kassetteffektivisering och minimerar förpackningsmaterialet

2023-06-07

På Sterisol är vi engagerade i att göra skillnad för vår planet. Vi är stolta över att ha genomfört en effektiv kassettoptimering, vilket har minskat vårt förpackningsmaterial betydligt samtidigt som våra högkvalitativa hudvårdsprodukter förblir intakta. Vi tar hållbarhet på allvar och vårt unika Sterisol System är ett bevis på våra ansträngningar för att göra världen till en bättre plats.

En dispenser med handsprit

Rätt handsprit för rätt tillfälle – Därför är EN-testerna viktiga

2023-05-19

Under de senaste årens smittspridning och hårda arbete för att minska den, är vi nog många som testat på olika typer av handsprit. Många har sina favoriter, men kanske har man också testat något som man upplevde som mindre bra. Många i branschen säger att den bästa handspriten är den som gör sitt jobb och som verkligen används där den behövs. Men hur vet man då vilken man ska välja?

En man ritar en idélampa på en glastavla

8 bästa tipsen vid val av dispenserlösning för tvål och handsprit

2023-05-19

Att välja lösning för hygien och hudvårdsprodukter kan vara en ren djungel. Med de här enkla tipsen hittar du rätt, och kan göra det val som är bäst för just ert företag.

Tvåldispenrar på en vit kaklad vägg

Så sparar du tid, pengar och miljö när du beställer hygien- och förbrukningsvaror

2023-05-19

Visste du att du kan spara tid, pengar och på miljön genom att göra medvetna val av hygien- och förbrukningsvaror? Genom att specificera er verksamhets specifika behov och förutsättningar kan ni göra beräkningar och se hur ni kan spara in på det som är mest värdefullt för ert företag.

En man med gul skyddshjälm i en industrilokal

Valet av hudvård för de speciella behoven inom metallindustrin

2023-05-19

Inom stålindustrin blir många väldigt smutsiga om händer och armar i sina arbeten. Då är det viktigt att välja produkter som gör att man blir ren på en gång utan att huden torkar ut. Det är en av många anledningar till att industrier väljer Sterisol som hudvårdsleverantör.