Kontraktstillverkning från idé till produktion

ett blad i ett glas

Utöver våra egna lösningar för hållbar hudvård erbjuder vi kontraktstillverkning och private label för kunder som vill säkerställa hög kvalitet och effektiv produktion.

När du väljer Sterisol som business partner får du tillgång till vår djupgående kunskap och erfarenhet inom hudvårdstillverkning, och även ta del av våra innovativa hållbarhetslösningar, till exempel Sterisol System – vår unika förpackningslösning som minimerar både svinn och plaståtgång.

Kontraktstillverkning, legotillverkning, private label, OEM, manufacturing service. Oavsett vad man väljer att kalla det erbjuder vi en stor bredd och flexibilitet, både när det gäller utbud och produktion. Som kund kan du vända dig till oss oavsett var du befinner dig i resan mot en ny hudvårdsprodukt, från idé till löpande tillverkning. På Sterisol skräddarsyr vi lösningar för våra kunder, oavsett om det gäller förpackningar, produktionseffektivitet eller produktkvalitet. Genom produktutvecklingen jobbar vi tillsammans med våra kunder för att minimera plastförbrukning, svinn och annan miljöpåverkan.

En svensk ”one stop shop”

Sterisol har i stort sett all verksamhet i Sverige. Det gör att vi kan jobba mycket nära våra kunder och erbjuda en tillgänglighet och flexibilitet utöver det vanliga. Både huvudkontor och fabrik ligger i Vadstena där vi har faciliteter och kompetenser för hela kedjan från idé till utveckling och tillverkning – allt samlat under samma tak:

  • Laboratorium för produktutveckling av hudvård, hårvård, pälsvård och rengöringsmedel
  • Kvalitetssäkring
  • Sterisol System – vår unika förpackningslösning
  • Flexibel hudvårdsproduktion med olika förpackningslösningar som till exempel flaskor, tuber och dunkar
  • Producentansvar (i enlighet med kosmetikförordningen) och Compliance
  • Olika certifieringar och märkningar så som Svanen, EU-Ecolabel, Halal, Allergy Certified
  • Certifierade enligt ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 samt erhållit EU Quality Assurance Certificate (MDR)
Vit flaska på turkos bakgrund

Med kunskap som främsta ingrediens

Med Sterisol får du inte en leverantör som bara utför en beställning eller ett uppdrag. Du får en nära partner som adderar värde genom att ge råd, förslag och lösningar på de flesta utmaningar som kan uppstå. Sterisol ger dig rätt förutsättningar för att din produkt ska kunna bli så framgångsrik som möjligt. Vår långa historia av hållbar hudvård gör att vi kan erbjuda alla delar i en produktutveckling, med kunskapsstöd av våra experter för att utveckla bästa möjliga produkt utifrån dina krav och önskemål.

När hållbarhet blir allt viktigare i valet av samarbeten och leverantörer är Sterisol ett självklart val eftersom vi kan erbjuda en unik kombination: Hudvårdsprodukter som är effektiva samtidigt som de är miljövänliga och skonsamma även för personer med allergi eller känslig hud. Du får också tryggheten i en effektiv produktion och leveranssäkerhet. Det finns många som kan erbjuda hudvårdstillverkning, men bara en Sterisol Business Partner – med svensk, hållbar produktion av högsta kvalitet.

En anonym person med vit rock