Sterisol Dispenser 5 L

Beskrivning

Vår dispenser för Sterisol System i storlek 5l är mycket omtyckt för sin funktionalitet och sina fördelar ur ett underhållsperspektiv. Dispensern har ett genomskinligt lock som gör att man kan se vilken av Sterisols hudvårdsprodukter som sitter i. Detta möjliggör att man kan använda olika typer av Sterisolprodukter i storlek 5l i samma dispenser och byta när man vill.

Sterisol System bygger på luft- och bakterietäta påsar som minimerar behovet av konserveringsmedel i produkterna. Det gör att vi kan erbjuda riktigt bra hudvårdsprodukter som minskar risken för hudproblem och ger en tömningsgrad på 99% samtidigt som plastförbrukningen är betydligt lägre än för flaskor med pump.

Dispenser 5l är lämplig vid stora arbetsplatser där man tvättar händerna ofta eller kommer i kontakt med mycket smuts eftersom produkten inuti inte behöver bytas så ofta. Till exempel inom tillverkningsindustri och livsmedelsindustri. Den är också särskilt uppskattad som dispenser för duschprodukter i omklädningsrum.

Läs mer

Produkter

Artnr
Produktnamn
4531
Sterisol Dispenser 5l vit
4535
Sterisol Dispenser 5l svart