Sterisol Dispenser Armbågsdosering

Beskrivning

Sterisol Dispenser Armbågsdosering 0,7l är en dispenserkollektion inom Sterisol System som finns med metall- eller plastarm. Det är en extra hygienisk lösning som är mycket lämplig på arbetsplatser där man ställer höga krav på handhygienen eftersom den gör det möjligt att undvika kontakt med händerna.

Den långa doseringsarmen ökar också tillgängligheten för den som har nedsatt rörlighet eller funktionsvariation. De stängda varianterna av dispensern har ett genomskinligt lock som gör att man kan se vilken av Sterisols hudvårdsprodukter som sitter i. Det är också enkelt att se när påsen är tom och behöver bytas utan att lyfta på något lock. Detta möjliggör att man kan använda olika typer av Sterisolprodukter i storlek 0,7l i samma dispenser och byta när man vill. Bland dispensrarna med armbågsdosering finns även Trådfäste 0,7l, som är en öppen dispenser. Den kan med fördel användas där hygienen är extra viktig, då den kan autoklaveras.

Sterisol System bygger på luft- och bakterietäta påsar som minimerar behovet av konserveringsmedel och andra tillsatser i produkterna. Det gör att vi kan erbjuda riktigt bra hudvårdsprodukter som minskar risken för hudproblem och ger en tömningsgrad på 99% samtidigt som plastförbrukningen är betydligt lägre än för flaskor med pump.

Dispenser med armbågsdosering 0,7l passar bra in på arbetsplatser som till exempel sjukvård och inom livsmedelsindustrin, där man tvättar händerna ofta och noggrant, eftersom produkten inuti inte behöver bytas så ofta.

Mått: Höjd 200 mm x Bredd 115 mm x Djup 120 mm.

Läs mer

Certifieringar

Svanen

Produkter

Artnr
Produktnamn
4547
Sterisol Dispenser Armbågsdosering 0,7l plast
4567
Sterisol Dispenser Armbågsdosering 0,7l metall
4570
Sterisol Dispenser Armbågsdosering 0,7l Trådfäste