Sterisol Dispenser Automat 0,7l

Beskrivning

Automatdispensern inom Sterisol System i storlek 0,7l är en lösning som är mycket lämplig på arbetsplatser där man ställer höga krav på handhygienen. Den har en sensor som aktiverar automatisk dosering när man håller handen under munstycket. Dispensern har ett genomskinligt lock som gör att man kan se vilken av Sterisols hudvårdsprodukter som sitter i. Det är också enkelt att se när påsen är tom och behöver bytas utan att lyfta på locket. Detta möjliggör att man kan använda olika typer av Sterisolprodukter i storlek 0,7l i samma dispenser och byta när man vill.

Sterisol System bygger på luft- och bakterietäta påsar som minimerar behovet av konserveringsmedel och andra tillsatser i produkterna. Det gör att vi kan erbjuda riktigt bra hudvårdsprodukter som minskar risken för hudproblem och ger en tömningsgrad på 99% samtidigt som plastförbrukningen är betydligt lägre än för flaskor med pump.

Automatdispensern drivs med batterier (ingår ej vid leverans) och kan även nätanslutas. EMC-godkänd (stör inte annan elektrisk utrustning) och är IP-klass 20. Det gör den särskilt lämplig i de hygien/säkerhetsklassade områdena som finns på kirurgiska och radiologiska avdelningar inom sjukvården. Den kan monteras på vägg eller på vårt Golvstativ. Automatdispensern har 1 års garanti* (*förutsätter korrekt installation och handhavande).

Mått: Höjd 230 mm x Bredd 115 mm x Djup 120 mm.

Läs mer

Certifieringar

Svanen