Sterisol Dispenser 0.7 L

Beskrivning

Vår klassiska dispenser för Sterisol System i storlek 0,7l är mycket omtyckt för sin funktionalitet och sina fördelar ur ett underhållsperspektiv. Den är tack vare det stabila doseringstrycket där man trycker vertikalt, mycket enkel för alla åldrar att dosera ur.

Dispensern har en genomskinlig kåpa som gör att man kan se vilken av Sterisols hudvårdsprodukter som sitter i. Det är också enkelt att se när påsen är tom och behöver bytas utan att lyfta på locket. Detta möjliggör att man kan använda olika typer av Sterisolprodukter i storlek 0,7l i samma dispenser och byta när man vill.

Sterisol System bygger på luft- och bakterietäta påsar som minimerar behovet av konserveringsmedel och andra tillsatser i produkterna. Det gör att vi kan erbjuda riktigt bra hudvårdsprodukter som minskar risken för hudproblem och ger en tömningsgrad på 99% samtidigt som plastförbrukningen är betydligt lägre än för flaskor med pump.

Dispenser 0,7l är lämplig vid arbetsplatser där man tvättar händerna ofta och behöver en mångsidig och funktionell hudvårdslösning. Till exempel inom tillverkningsindustri, livsmedelsindustri och sjukvård. Den är också uppskattad som dispenser för duschprodukter i omklädningsrum för sim- och sporthallar eftersom designen låter vattnet rinna av, är enkel att städa och därmed hygiensäker.

Mått: Höjd 200 mm x Bredd 115 mm x Djup 120 mm.

Läs mer

Certifieringar

Svanen

Produkter

Artnr
Produktnamn
4551
Sterisol Dispenser 0,7l vit
4552
Sterisol Dispenser 0,7l svart