Sterisol ÄKTA Flytande Tvål

Beskrivning

En riktigt bra tvål som kombinerar en hög hygienisk effekt med skonsamma ingredienser. Med noggrant utvalda naturliga råvaror och fettsyror ger tvålens milda tensider en mycket skonsam och effektiv handtvätt. ÄKTA Flytande Tvål har tagits fram från grunden i vår fabrik i Vadstena och innehåller inga tillsatta konserveringsmedel eller andra onödiga tillsatser.

Sterisol kombinerar omsorg och innovation i allt vi gör, och därför innehåller ÄKTA 95% naturliga ingredienser. ÄKTA Flytande Tvål finns både som milt parfymerad samt oparfymerad och har tack vare det genomgående miljötänket fått Svanenmärkningen.

När hygien är av högsta vikt, är det också viktigt att testa hur en tvål står sig i verkligheten. EU har tre standardiseringsorgan som testar produkter och skyddsutrustning för att fastställa den verkliga effektiviteten. ÄKTA Flytande tvål har godkänts i det högt ställda testet enligt EU Standard EN1499 och i de testerna har den visat sig avlägsna 99,9% av de testade mikroorganismerna. Det betyder att den har en tillförlitligt dokumenterad effekt!

Kombinationen mellan effektiviteten i EN1499 och miljövänligheten i Svanenmärkningen är helt unik. Den oparfymerade varianten har även Allergy Certified-märkning, vilket betyder att den inte innehåller några kända allergiframkallande ämnen och därmed är extra skonsam för huden.

Produkten är en del av Sterisol System med lufttäta påsar som eliminerar behovet av tillsatta konserveringsmedel i just denna produkt. Påsarna byts enkelt och dispensern är smidig att rengöra vilket förenklar underhållet för verksamheten.

För Ingredienser och specifikationer, se produktdatablad

Läs mer

Certifieringar

Svanen
Allergy certfied

Produkter

Parfymerade

Artnr
Produktnamn
4883
Sterisol ÄKTA Flytande Tvål 0,375
4881
Sterisol ÄKTA Flytande Tvål 0,7

Oparfymerade

Artnr
Produktnamn
4882
Sterisol ÄKTA Flytande Tvål 0,375
4880
Sterisol ÄKTA Flytande Tvål 0,7