Sterisol SENSE Flytande Tvål, oparfymerad

Beskrivning

Tack vare sina egenskaper är SENSE Flytande Tvål särskilt lämplig att användas i verksamheter där man behöver upprätthålla en extra god hygien. Till exempel inom sjukvård och omsorg.

Där finns det sällan någon synlig smuts, men man behöver tvätta ofta för att upprätthålla rätt hygiensäkerhet. Då är det viktigt att välja en mild tvål för att inte riskera uttorkning av huden, som i sin tur skulle kunna öka infektionsspridning. Därför innehåller SENSE Flytande Tvål också en hög andel återfuktande ämnen och är Allergy Certified-märkt, vilket betyder att den inte innehåller några kända allergiframkallande ämnen och därmed är extra skonsam för huden. Eftersom den är så skonsam, återfuktande och allergivänlig kan den användas där det är viktigt att upprätthålla en god hudbarriär.

Produkten är en del av Sterisol System med lufttäta påsar som eliminerar behovet av tillsatta konserveringsmedel i just denna produkt. Påsarna byts enkelt och dispensern som kan köpas till är smidig att rengöra vilket förenklar underhållet för verksamheten. Innehåller inga färgämnen eller parfym.

För Ingredienser och specifikationer, se produktdatablad

Läs mer

Certifieringar

Svanen
Allergy certfied

Produkter

Oparfymerade

Artnr
Produktnamn
4812
Sterisol SENSE Flytande Tvål 0,7l