Sterisolsystem Trad

Man Computor Nature

Har ni hållbarhetssäkrat ekonomin?

- Spara plast och minska tvålsvinnet!

 

  • Minska plastförbrukningen kopplad till tvål med 83%
  • Minska tvålsvinnet med 87%

 

Så mycket kan du spara genom att byta från tvålflaskor med pump till Sterisol System.

 

Plastförbrukning Del 2

Sterisol System och plastförbrukningsmodellen

I en verksamhet med 500 anställda som använder tvål i 600 ml flaskor med pump, förbrukas 89kg plast/år. Om man jämför samma förutsättningar efter ett byte till Sterisol System förbrukar man endast 15kg/år. Det är en minskning med hela 83%!

Hållbarhet är grundläggande för våra produkter och därför kan Sterisol erbjuda hudvård som verkligen gör skillnad.

Klicka här!

Sterisol® System
Hälsa, funktionalitet och miljö

 

Vi har skapat Sterisol® System för att öka hälsa och välbefinnande på arbetsplatser. Den unika lufttäta doseringsventilen eliminerar behovet av konserveringsmedel, och vår förpackningslösning är bättre för miljön. Sterisol erbjuder ett brett produktsortiment som skyddar, rengör och vårdar din hud skonsamt och effektivt.

Sterisols produkter är designade för att samverka. Tillsammans skapar de bättre hygien, hälsa och välbefinnande, samt minskar risken för hudproblem på din arbetsplats.

Skydda

Huden klarar påfrestningar bättre om du använder produkter som ger det bästa skyddet redan innan arbetsdagen. Hos Sterisol hittar du till exempel skonsamma och återfettande hudcremer.

Rengöra

Många yrken kräver regelbunden tvätt och desinficering. Vi erbjuder ett brett sortiment för allt från lätt till svår smuts, alltid konserveringsmedelsfritt, skonsamt och miljövänligt.

Vårda

Efter arbetsdagen behöver du produkter som vårdar huden och låter den återhämta sig från dagens påfrestningar. Vi erbjuder flera produkter för t.ex. dusch och tvätt av kropp och hår.

Ventil

Med en doseringspump och ventil som öppnas och stängs utan att luft och bakterier kommer in i förpackningen, behövs inga konserveringsmedel. Därför är våra produkter skonsammare mot din hud.

Förpackning

Vår förpackningslösning bygger på ett vakuumsystem med kollapsande påsar som töms till mer än 98%. Detta gör att mindre av både produkt och förpackning slängs, något som är bättre för miljön.

Dispenser

Vi erbjuder produkter i storlekarna 375 ml, 700 ml, 2,5 l och 5 l. Våra tåliga och lättanvända dispensrar finns i flera utföranden, med både manuell och med elektronisk, rörelseaktiverad funktion.