Sterisol Äkta

Sterisol® System
Hälsa, funktionalitet och miljö

 

Vi har skapat Sterisol® System för att öka hälsa och välbefinnande på arbetsplatser. Den unika lufttäta doseringsventilen eliminerar behovet av konserveringsmedel, och vår förpackningslösning är bättre för miljön. Sterisol erbjuder ett brett produktsortiment som skyddar, rengör och vårdar din hud skonsamt och effektivt.

Sterisols produkter är designade för att samverka. Tillsammans skapar de bättre hygien, hälsa och välbefinnande, samt minskar risken för hudproblem på din arbetsplats.

Skydda

Huden klarar påfrestningar bättre om du använder produkter som ger det bästa skyddet redan innan arbetsdagen. Hos Sterisol hittar du till exempel skonsamma och återfettande hudcremer.

Rengöra

Många yrken kräver regelbunden tvätt och desinficering. Vi erbjuder ett brett sortiment för allt från lätt till svår smuts, alltid konserveringsmedelsfritt, skonsamt och miljövänligt.

Vårda

Efter arbetsdagen behöver du produkter som vårdar huden och låter den återhämta sig från dagens påfrestningar. Vi erbjuder flera produkter för t.ex. dusch och tvätt av kropp och hår.

Ventil

Med en doseringspump och ventil som öppnas och stängs utan att luft och bakterier kommer in i förpackningen, behövs inga konserveringsmedel. Därför är våra produkter skonsammare mot din hud.

Förpackning

Vår förpackningslösning bygger på ett vakuumsystem med kollapsande påsar som töms till mer än 98%. Detta gör att mindre av både produkt och förpackning slängs, något som är bättre för miljön.

Dispenser

Vi erbjuder produkter i storlekarna 375 ml, 700 ml, 2,5 l och 5 l. Våra tåliga och lättanvända dispensrar finns i flera utföranden, med både manuell och med elektronisk, rörelseaktiverad funktion.