Vadstena

Nutidshistoria

I den historiska staden Vadstena ligger en fabrik där framtiden står i centrum och utsikten består av rent vatten!

Visst finns det en Sterisol-anda som gör att många jobbar kvar länge, samtidigt som många unga lockas att börja här?! Det speciella med Sterisol är stoltheten kring produkterna som vi lägger ner i arbetet. Inget lämnas åt slumpen. Varken när det gäller miljö, kvalitet eller omtanke om varandra. För det är vi som gör produkterna! Det är en stark teamkänsla som har byggts upp under decennierna genom att vårt huvudkontor, utveckling och fabrik finns på samma plats.

101448828 546716516011937 2423222674412011520 O
Personal_fabrik

Omsorg och Nyfikenhet är våra kärnvärden och bakom dessa står vi, människorna. Vi vill att våra produkter ska vara av människor, och för människor. I vår matsal kan man vid lunchtid hitta kontorsfolk, fabriksmedarbetare och en och annan labbrock uppblandade i det hemtrevliga sorlet av östgötsk dialekt.

Vi har Sveriges tillverkningsindustris kanske vackraste utsikt från fabriksfönstrena. Men närheten till vattnet innebär också ett ansvar och engagemang i vår omgivning och därför driver vi ett genomgående miljöarbete som verkligen syns i våra slutprodukter. Vi är stolta över att kunna erbjuda det allra bästa inom hudvård till våra kunder!