Skin Care at Work

 

Vår vision är att vara pionjärerna inom konserveringsmedelsfri hudvård för människor på jobbet. Men vi vill också skapa hudvårdsprodukter som är praktiska, som ger nya möjligheter i din verksamhet. Vi utformar helhetslösningar som är optimalt anpassade till arbetsplatsens specifika behov, där en kombination av stationära och mobila system gör att våra produkter alltid kan finnas nära användaren. Alla våra kunder är unika, med olika behov och verksamheter. Därför erbjuder vi ett brett och flexibelt produktsortiment, men också över 40 års erfarenhet och kunskap kring hudvård på jobbet.

 

Sterisol Äkta

Innovation från Sverige

Våra produkter och system bygger på en unik svensk förpackningsinnovation, som har gjort det möjligt för oss att erbjuda hudvårdsprodukter utan konserveringsmedel och andra tillsatser. Sterisols huvudkontor och fabrik finns i Vadstena och tillverkning sker under en strikt hygienkontroll i enlighet med GMP (Good Manufacturing Practice). Verksamheten är även certifierad enligt ISO 9001 och ISO 14001. Produkterna marknadsförs i ett 25-tal länder över hela världen via distributörer samt med våra egna säljkårer i Sverige och Finland. Sterisol är medlem i branschorganisationen BPHR, Branschföreningen Professionell Hygien och Rengöring.

En del av Gepe Group

Sterisol ägs sedan 1992 av Gepe Group som består av 7 produktions- och försäljningsbolag i 4 länder. Företagen inom Gepe Group har alla gemensamt att deras verksamheter bygger på en stark innovationskraft, och ett långsiktigt utvecklingsperspektiv. Gruppen är privatägd och moderbolaget ligger i Schweiz. Aktiviteterna är uppdelade i 5 olika affärsområden: Occupational Skincare, Medical Devices, Plastic Components, Animal Identification och Photo Accessories.