Sterisol® ÄKTA Flytande Tvål, oparfymerad 0,35l | Sterisol

Art nr. 4892
Passar till
Offentligt och Kontor
Sjukvård
Industri
Hemma

Certifieringar

Svanen Allergycertified

En riktigt bra tvål kombinerar en hög hygienisk effekt med skonsamma ingredienser. Med noggrant utvalda naturliga råvaror och fettsyror ger tvålens milda tensider en mycket skonsam och effektiv handtvätt. ÄKTA Flytande Tvål har tagits fram från grunden i vår fabrik i Vadstena och innehåller inga tillsatta konserveringsmedel eller onödiga tillsatser. Flaskan har utrustats med ett snäpplock vilket gör att man enkelt kan ta med sig den i arbetet och ha tillgång till sin egen hygieniska utrustning.

Sterisol kombinerar omsorg och innovation i allt vi gör, och därför innehåller ÄKTA 95% naturliga ingredienser. ÄKTA Flytande Tvål oparfymerad, är så skonsam att den fått Allergy Certified-märkning  och har tack vare det genomgående miljötänket Svanenmärkningen.

När hygien är av högsta vikt, är det också viktigt att testa hur en tvål står sig i verkligheten. EU har tre standardiseringsorgan som testar produkter och skyddsutrustning för att fastställa den verkliga effektiviteten. ÄKTA Flytande tvål har godkänts i det högt ställda testet enligt EU Standard EN1499 och i de testerna har den visat sig avlägsna 99,9% av de testade mikroorganismerna. Det betyder att den har en tillförlitligt dokumenterad effekt!

Orderantal
12
Passar till
Offentligt och Kontor, Sjukvård, Industri, Hemma
Förpackningsstorlek
0,35l
Förp mängd/ liter produkt
117g
Antal på pall
1080
Antal i kartongen
12
Antal kartonger per pall
90
EAN
7392173048921

Produktdokumentation

Produktdatablad och säkerhetsdatablad på svenska hittar du under produktens flik "Dokument". Söker du datablad på andra språk hittar du ett utökat urval genom vår Mediabank högst upp på sidan.

Din bransch

Industri Block
Industri
Läs mer
Sjukvård Block
Sjukvård
Läs mer!
Livsmedel Block
Livsmedel
Läs mer!
Simhall Block (1)
Sim- och Sporthallar
Läs mer!
Resturang Block
Restaurang
Läs mer
Kontor Block
Offentligt och Kontor
Läs mer